Morjesta!

Joskus, niinkuin taas, meikäläinen kirjoittaa. On oikeastaan vain ajan kysymys milloin meikäläinen kirjoittaa tänne blogiin joka ikinen tunti. Tää homma on pysynnny vielä hanskassa (kerran päivässä). Tän blogin kirottaminen on ku alottais käyttää esim. pirii. Noot?

Töissä tänää, huvittavii asiakkaita ja tietty venäläisii. Nooh, en tietenkää tasapainosena jäbänä puutu työpaikka juttuihin enempää, mutta jos ihan pikkasen? Tänään ei tapahtunu mitään erikoisempaa, paitsi. Meille haki semmonen kunnon itsevarma 30-40 äijä. Kunnon äijänä tuli liikkeesee, että "joo voitte ottaa noi työpaikka ilmotukset veke, mä oon tässä!". Nooh jos pomo ja meikä saaa yhtää päättää, ni ne pysyy siellä ne laput. Äijä oli sen verran deekun ja kriminaalin näkönen, että melko varmasti ois kassalipas kadonnu ekan työpäivän jälkeen, tai ainaki pari pukuu.

Rooibos tee, carmolis tipat ja mansikka hunaja. Works out!

Kuinka moni tietää snörenit? Ne ruotsalaisten keksimät mauttomat mansikka narut joita on vaan pakko syödä! No minä ainakin tiedän, tälläkin hetkellä pidän yhtä pätkää suussani kuin mikäkin purulelua kaipaava saksanpaimenkoira, tai mopsi. Mopsi ois kyl ihan kiva koira, kunhan se ei haisis niin pierulle.

Venäjän alottamasta sodasta sen verran, että meikä tuomitsee kyl ton touhun. Venäläiset on kasvattanu niin isot tykit, että niitten on vaa pakko päässä tyyppailee niitä. Sanokaa mun sanoneen, että toi touhu on ihan flipannutta!

Tosiaan Malaco valmistaa snöreniä, en kyl tiiä mis malacon tehtaat on. Kiinas?

Älyttömin läppä: Kiinassa on niin kauan valmistettu made in china kamaa, että siellä on oikeasti kehittynyt vaatteissa mieletön vaateteknologia. Esimerkiksi italialaiset pukukankaat menevät suoraan kiinaan, koska siellä on parhaat teknologiat ja paras jälki, miettikää ny sitä! Kohta tässä ollaan kaikki marxilaisia!

Tosiaan tästä päivästä vielä. Olin Hanan ja Ansun luona ja käytiin kuuntelee Leo Mellerii kotkan kirjastossa. Sit haettii vähä hampurilaista mäkistä ja mentii Lapplandereille safkaa, good times! Huomenna taas töihin ja sit en tiiä, jotaa pitsin nypläystä as usually. Snöreniä vaan huuleen!

Tee on hyvää ja kohta vaan luurit korville ja vähä al greenin nyyhkylaului soimaan, voi kaipailla kaikkia naisia, joita on hylänny tai sit ne on hylänny - saman tekevää buahah! No vähä vitsailen, ei tollasia tarvitse kelailla. Tää kirjottaminen on niin mukavaa, että meen kyllä nyt nukkumaan.

Ehkä huomiseen hei, dressmannissaki on nyt kaikki tuotteet -40%, ei perseenreikä! Hyvää yötä!