Tässä sitä taas sitten mietitään syntyjäsyviä. Terve vaan kaikille!

Kello on puol yks yöllä, syön toffeeta ja juon teetä. Tänää oli helmi skeittipäivä töitten jälkeen. Kiitokset emelle ja patukalle, rentoa ku jengi jaksaa vielä skeitata!

Kerron tässä julkisesti kaikille, että vietin tämän viikon tiistai-torstai välisen ajan helsingissä. Kaupunki tuntuu meikäläiselle prikulleen samalta ku aina ennenkin, en vaan pidä siitä. Toki siellä on kavereita ja hyviä skeittipaikkoja, kiitos vaan Teemulle ja vaimolle ku majottivat meikää. Tosin olin ihan tukkeessa pupun takii, mut ei voi mitää, ens kerral otetaa ne allergialääkkeet messiin, hooray!

Olin tossa tiistaina kiasmalla vähä alottelees skeittaamista ton Suopangin Esan kanssa(kiitos vaan Esalle skeittiseurasta). Siinä sitten ei oikee homma lähtenny ni tokaisin Esalle, että  ei oikee paikat lämpene. Samassa hetkessä sellainen lähemmäks 80-vuotias mies tulee nokkelana sanomaan, että "taidat tulla vanhaksi". Tämä icebreaker laukasi tietenkin sen, että tää vanha sälli rupes avaamaan varmaan 10 minuutiks sydäntään vanhetumisesta ja kuinka silmälasilääkäri oli sanonnut, että "olettehan jo siinä iässä". En siinä hetkessä sitten enempää piitannut, koska halusin skeitata. Nyt kummiski jälkeenpäin ku kelailee asiaa, ni oonkohan mä ton jäbän ikäsenä suorittamassa samantyylistä tilitystä!? En usko, sillä nykyisillä elämäntavoillani maximi-ikä mihin voin päässä on 70-vuotta.

Tosiaan, kaikenlaiset asiat ja tyypit on pyörinny päässä ja en oikeestaa tajuu mihin kaikki pitäis lokeroida. Tarvis ehkä jonkinlaisen kirjastotädin järjestelee nää setit, haha. (Toi kirjastotäti juttu sit ei ollu mitenkää pervoa läppää, se nyt vaan sopi, ok?).

Mä tiiän täl hetkel, että ehkä tasan yks tai kaks ihmistä lukee mun blogia, mut se onki jo puolivoittoa! Joku pystyy siis tuhlaamaan aikaansa näissä tekseissä, olikohan tämä sitä proosaa? Kummiskin, huomenna meikä taas menee dressmannii jakamaan ammattimaista tietoa rytkyistä. Kraka kiristää ja yskittää aivan homosti. Muuta suunnitelmii ois joku skeittaus ja ehkä leffa, jos nyt hommat natsaa, epäilen haha.

T-cup alkaa olee tyhjä ja oon jo avaas tobleronee, aika rankkaa! Porukat kävi laival ja meikä sai mässyä!! Tiesittekö, että yhen koiramallin nimi voi olla t-cup. Se on joku sellanen himmee kääpiöpuudeli tai joku. Pidin semmosta sylissä tos yks päivä, sen jälkee se kiitokseks pureskeli meikän sukat melkee puhki.

Ainii ja jos sulla on semmonen laiska, löysä ja semi-agressiivinen bulldogi ni anna se mulle, meikä diggais semmosesta. Ois joku jonka kans vois ottaa matsii olkkarin matol, rouh!

Täs tais olla tää taas tällä kertaa, ei muuta ku adios ja nautinnolliset loppuviikot joka ikiselle sällille ja mammalle! Moro!