Miten voi ihmislapsi olla näin hiessä? Morjesta vaan! Tuulin just skeittaamasta ja puskin aivan mielettömällä vauhilla tuolla hiostavassa kesäillassa, kerranki pitkästä aikaa oli kunnon helle päivä ja meikä oli töissä koko päivän!

Mahdotonta arvata kuinka kiinnostuneita jengi on tästä pohdinnasta mitä tulen suorittamaan.

Oon aina katellu, mutta en oo kadehtinu. Larppaajat sun muut hevarit, tiiättekö semmosii mustaanpukevia äijiä ja naisii. Paras juttu on se, että niillä välillä on sairaan rumii hattui. Sellasii indiana jones - vampyyrinmetsästäjä kombinaatioita. Mustana tai hyvin tumman lilana. Sieltä alta sitten se huonosti hoidettu ja värjätty piiska puskee esille, ei persus! Sit tietenki pitkä nahkarotsi mihin on hopeisel maalitussil kirjotettu kaikki haltijakielen rumat sanat. Näitä jätkii näkee just jossaa koulus, harmi etten oo missää koulus. Tai sitten ihan randomisti jossain kadulla vaeltamassa. Käsittämätöntä on myös mustien reisitaskuhousujen käyttö näissä piireissä ja jos oikein tykkää repästä, niin repäsee sitten päälle kunnon lederjohnsseenit!

Loppujen lopuks tällänen larppaus/tietokonejengi on oikeesta aika rentoo, mutta vaan in real life. Nää jätkät on päälliköitä erillaisilla foorumeilla tai mirc kanavilla. Nää jätkät määrää tahdin ja elämänrytmin näissä mestoissa. Nää jätkät keksii kaikesta pätemisen näkökulman, sekä epäilyn. Netissä näille jätkille ei oo mikään pyhää, paitsi lotr.

Kuten jo puhuin, että näitä äijiä näkee randomisti, mutta on yksi paikka missä heidän sielu lepää. Gamestop. Peliliike mikä löytyy lähes jokaisesta suomen vähäsen isommasta kaupungista. Siellä nää sällit saa mielenrauhan. Toki siellä pitää haukkua grafiikoita ja pelattavuutta, mutta silti, gamestop on heidän graceland.

Emmä viitti kyllä enempää puhua tästä aiheesta, jos menee liian syvälle niin paluuta ei ole!

Tosiaan, toimin viime lukukaudella sijaisena. Ylä-asteen liikuntatunnit - poikien osio. Jopa minä, harmooninen ja niin valoisa persoona menetin malttini siellä. Aivan siis käsittämätöntä toimintaa. Kahden tunnin jälkeen tekee mieli repiä päitä irti (juurineen). Onko päissä juuret niinkuin koivussa, samanmoiset?

On taas aika iltaisen teen juonnin ja tietenki pakollisen blogin kirjottamisen aika.

Mikä tän päiväsen skeittauksen jälkee on mielenkiinotasti ni se, että meikän tukka on aivan märkänä hiestä. Puhutaan hyvin pienistä alueista hiuksissani mitkä olivat/ovat kuivia! Järjetöntä!
 
Tää taas alkaa kuihtuu kasaa, mutta muistutetaan vielä, että meikäläinen tarvis ehkä uudet nahkakengät duunii. Tai perjaattees en tarvi, mutta silti haluisin. Turhamaista kulutusta ja pröystäilyä sanon minä. Silti ois siisti tepastella uusis shoesseis. Uudessa schaissessa. Uudessa Seelannissa. Koala karhujen seassa rämpiä jonnekkin metsikön laidalle ja huudella hävyttömyyksiä suomeksi, ai perhana! Tekis GUTAA!

En ajannnut autoa tänään, mutta ajoin partani. Tai en oikeastaan ajanut vaan höyläsin. Könönen oletta todellinen seppä! Ei muuta tähän kohtaan siis, hyvät yöt ja huomenet. Koitan niinkuin tekin koitatte nukkua ja herätä. Palaamisiin taas, ehkä jo huomenna! MORJE!