Morje.

Tänään töissä, monien mutkien jälkeen eräs asiakas kysy, että seurusteleeko äijä? Keskustelu jatkui jotenkin tähän tahtiin: "No siis tota.. öö.. en" Asiakas: "Aaaa.. ok, mut kai äijällä on jotaa pelii ollu?". Meikä: "No siis onhan tota.. öö.. no ei oikeastaan oo ollu.". Tälläsinä hetkinä sitä sitten herää.

On se vaan välillä aika pierun hajusta olla yksin. Ei siitä pentele pääse mihkään! Rintamalla hiljasempaa kuin Tali Ihantalassa nykyään. Välillä tälläsii asioita rupee stressaamaan, vai mitä? Mut totuushan on siinä, että lähes jokainen löytää elämänsä emännän jossain vaiheessa jonkun, jota sitten rakastaa ja niin pois päin.

Välillä kuitenki ihminen tulee kärsimättömäksi ja rupee kyrpimään kun aina on rakkausrintamalla hiljasta kuin huopatossutehtaalla lakon aikana.

Tää ei oo kummiskaan mikään deitti ilmotus, ei todellakaan, ei ihmeessä. Nimittäin aina voi kuunnella Acid house kingsiä ja juoda Jaffa lightia. Kuitenkin vielä lopetus tälle aiheelle. Missä vaiheessa sitä sitten rupeaa miettimään, että onkohan meikässä vikaa? Mun kohalla se ei välttämättä tule tapahtumaan, koska pidän itsestäni, buahahah! Katotaa viel puol vuotta ni puheet muuttuu ja tääki ilmotus muuttu deitti ilmotukseksi, penteleen käki!

Muuten oli mukava päivä töissä, hikoilen vaa aina välillä. Kävin lounaal libertas ja sen semmosta, salaatit oli perseestä, mutta pitsa maistu siltä miltä pitsa maistuu. Meinasin aikasemmin päivällä, että menis vielä skeittaamaan sun muuta, mutta nyt on kyllä niin väsynny, että meikäläinen jää kotihiireksi(miten perperistä ad/hd potilaalle).

Tänään kun pyöräilin töistä pois niin näin mielettömän siistin tilanteen, jota jäin mielessäni fiilistelemään pitkäksi aikaan. Muista ite aina nappulana kun piti käyttää pyöräilykypärää, joko porukat määräs tai opettaja. Sitten kummiski aina ku ajeli jossain vähä kauempana, niin sairaan rebelinä nappas kypärän veke kun näki jonkun vanhemman äijän polkemassa vastaan ilman kypärää. Noooh, tänään minä sain ottaa tämän "vanhemman äijän roolin". Pikku-jemppo polki meikää vastaan ja n. 75m etäisyydellä viritti kypärän veke ja polki meikää vastaan kuninkaana! Meikä niin lämpesi! Ois pitänny kehua sitä poikaa tai jotain, antaa rahaa? Tuli niin siisti fiilis itelleen!

Tosiaan! Meikä pyöräilee, en omista autoa, en edes bussikorttia. Tytsyt kyl kuullemma diggaa autoista, eli bmw tilaukseen? Vika ei ole minussa, vika on pyörässä!

Näihin tunnelmii taas joutuu jäämään, otin pomosta tänään jotain haastiskuvia ja rupean lähettelemään niitä tuonne Norjan konttoriin. Jos ei enään tänään nähdä ni huomiseen sit!

Hei hei!