Moro moro!

Tänään oli vapaapäivä. Nukuin pitkään ja nautin aamun rauhallisuudesta. Katoin pikkasen olympialaisia ja fiilistelin kun latvia voitti venäjän koriksessa, huippu juttu!

Rauhallisten hetkien jälkeen päätin keretä kahdeksi skeittaamaan. Kahdelta saavuin karhuvuoren skeittiparkkenille ja kappas kappas jengiä oli kuin pipoa. Minä ja 16 alle 12-vuotiasta pikku herhiläistä. Meinasin hajota, mutta päätinkin vaan keskittyä skeittaukseen. Siinä sitten kävikin niin, että poistuin skeittaamasta seittemän aikoihin. Eli jyystin lähes viisi tuntia yksin, mitä hittoa! Oli mulla podi messissä, mut silti!!?? Oli kyl hyvä skeittipäivä, aurinko lämmitti ja temput meni melkosen heleposti päälle, toimii!

Tällä hetkellä vedän maitoa ja lakua. Olin äskö hengailees härän ja joren kanssa, mielettömän mukavaa! Tänää ei oo oikeastaan mitään kyynistä pohdintaa tiedossa, koska pää on suht tyhjä. Tähän vaikuttaa se, että meikä joutuu menee taas huomenna töihin, uuh uuh! Kasiin asti sit pasaatissa notkun, UUUUH! Tällästä tää taas siis on, ei oo paljo naiset ympärillä pyörinny ja sen sellasta.

Vois juoda kyl viel vähä teetä ja sit mennä koisimaan.Tulee oikee sellanen vähäpätönen fiilis ku ei keksi mitään repäsevää rankasu aihetta, tulenkohan vanhaksi, pystynkö enään venyttelemään. Joku juttu mulla itseasiassa oli aikasemmin mielessä, mut tietty meikä unohti sen!

Ei täs voi muuta ku feidata tän touhun tältä päivältä ja mennä vällyjen sun muiden tyynyjen väliin. Tätä melko varmasti kutsutaan nukkumiseksi. Elikkä niinku hyvää yötä ja huomiseen, morje!